Wettelijke vermeldingen

Volgens § 5 TMG:

HOUT BOUW
Andreas Müller PgmbH
Heuem 15A
B-4783 st. Met

Uitvoerend directeur: Andreas Müller

Contact:

Telefoon: +32 (0) 0/88 12 96
Fax: +32 (0) 479/10 25 74
E-mail: info (at) holzbau-mueller.be

Identificatienummer van de belasting:
Btw-identificatienummer volgens §27 van de btw-wet: BE0660820517

Contactgegevens van de functionaris voor gegevensbescherming: info (at) holzbau-mueller.be

HOUT BOUW
Andreas Müller PgmbH
Heuem 15A
B-4780 st. Met

Webmaster: info (at) holzbau-mueller.be

Waarschuwing

Verantwoordelijkheid voor inhoud

Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina’s in overeenstemming met de algemene wetten in overeenstemming met artikel 7, lid 1, TMG. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener niet verplicht om de informatie van verzonden of opgeslagen derden te controleren of de omstandigheden te onderzoeken die duiden op illegale activiteiten.

De verplichtingen om het gebruik van informatie te verwijderen of te blokkeren in overeenstemming met algemene wetten blijven onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter alleen mogelijk vanaf het moment dat we ons bewust worden van een specifieke juridische overtreding. Zodra we ons bewust worden van dergelijke schendingen, zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, op de inhoud hebben wij geen invloed. Om deze reden aanvaarden wij geen verantwoordelijkheid voor deze externe inhoud. De betreffende aanbieder of exploitant van de pagina’s is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina’s. De gelinkte pagina’s werden gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen toen de link werd aangemaakt. Ten tijde van het maken van de link was er geen illegale inhoud zichtbaar.

Een permanente controle van de inhoud van gelinkte pagina’s is niet redelijk zonder concreet bewijs van een overtreding. Zodra we ons bewust worden van wettelijke schendingen, zullen we deze links onmiddellijk verwijderen.

auteursrechten

De inhoud en werken van deze pagina’s die door de site-exploitant zijn gemaakt, zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. Voor verveelvoudiging, bewerking, distributie en elk gebruik buiten de grenzen van het auteursrecht is de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker vereist. Downloads en kopieën van deze pagina zijn alleen toegestaan voor privé, niet-commercieel gebruik.

Voor zover de inhoud van deze pagina niet is gemaakt door de exploitant, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. In het bijzonder wordt de inhoud van derden als zodanig gemarkeerd. Laat het ons weten als u op de hoogte bent van een inbreuk op het auteursrecht. Zodra we ons bewust worden van wettelijke schendingen, zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.